خانه / ایران بانو / کباب بجیا (پاکورای سیب زمینی)

کباب بجیا (پاکورای سیب زمینی)

کباب بجیا از خانواده پاکورا است ریشه اصلی آن هندی است و بسیار خوشمزه و خوش خوراکه خصوصا که سیب زمینی جزء اصلی آن است



فیلم و دستور پاکورای سیب زمینی

برای این پاکورای خوشمزه احتیاج داریم به این مقدار مواد واسه دو تا سیب زمینی نسبتا بزرگ که توی فیلم می بینید

سیب زمینی را بپزید در حدیکه نه کاملا پخته و نه نیمه خام باشه بعد حلقه حلقه کنید نه نازک و نه زیاد ضخیم توی فیلم نشون دادم

توی ظرفی یک لیوان آرد نخود خام (دوستان منظورم آرد نخودچی نیست آرد نخود خام را خواربارفروشیها دارن پودر کردنش توی خونه کار سختیه پس باید آماده بگیرید و یکبار هم الک کنید چون ناخالصی زیاد داره) بعد یک ق غ سر پر نشاسته، ذرت و ادویه کاری و پودر زیره و پودر تخم گشنیز و فلفل باید طوری باشه که تندی را احساس کنید همه را اضافه و دو ق غ جعفری ریز خرد شده و دو ق غ تره ریز خرد شده و نمک؛ همه را مخلوط و بعد آب ولرم را کم کم اضافه کنید تا غلظت مواد ما مثل ماست بشه اگر زیاد شل بشه اطراف سیب زمینی را پوشش نمیده

بعد سیب زمینی را هم میتونید چند تا با هم بریزید توی مواد همه یه حلقه و خوب به مواد آغشته کنید و توی روغن سرخ کنید تا طلایی بشه و تا گرمه با نان و سبزی و ماست و لیمو میل کنید حتی میتونید بدون نان با سس فلفل تند بخورید بسیار خوشمزه است.

منبع : insta: tnavoashpazi


لينک منبع

درباره ی admin

همچنین ببینید

شاخص‌های اصلی برای انتخاب سالن زیبایی مناسب

امروزه زیبای و آراستگی ظاهری یکی از فاکتورهای مهم برای بیشتر خانم‌ها محسوب می‌شود؛ طوری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *